Info

“Vi tror på, at det kræver et crowd af talentfulde designere at skabe en kollektion af unikke dele, der taler til hjertet af vores kunder.”

SCHULZ BY CROWD blev etableret i april 2015 af creative director Marie Schulz med ønsket om at sætte en helt ny barre for den måde, vi både konceptualiserer og fremstiller mode. Marie Schulz’ ambition er at designe tøj til kvinder, som værdsætter både stil, kvalitet, håndværk og bæredygtighed. 

Afsættet for vores arbejde og designs er de nordiske designprincipper. Vi håndplukker designere, der værdsætter rene, nordiske silhuetter med funktionalitet i designet. Vi arbejder kun med delikate kvalitetstekstiler med lang levetid såsom økologisk bomuld og silke. Hos Schulz By Crowd handler det ikke om at købe ofte - men om at købe kvalitet, der bevarer sit eksklusive look og deraf sin værdi.

Vi udgiver hvert år 2 kollektioner - forår/sommer samt efterår/vinter - og vores designæstetik har et tidløst, sofistikeret og simpelt udtryk og indebærer samtidig bemærkelsesværdige detaljer. Hver sæson byder på originale farver og prints udvalgt særligt til hver enkelt kollektion - uden at være for larmende, men nok til at give tøjet personlighed og kant. Vi skaber tøj ud fra grundtanken om, at hver dag skal være en god tøjdag. Alle dele er behagelige og nemme at bære og udstråler samtidig ærlighed, stil og eksklusivitet.

Vi ønsker at sætte bæredygtige og miljøbevidste fodaftryk i vores branche. Bæredygtighed er for os et grundfundament, der betyder, at vi hele tiden bestræber os på at implementere nye, mere miljøvenlige måder at gå til produktionen af tøj på - uden at gå på kompromis med designet. Ved blandt andet kun at anvende kvalitetsmaterialer sikrer vi en længere levetid for tøjet, og opfordrer vores kunder til at være bevidste i deres behandling af tøjet. Vi ønsker at sætte en høj standard for os selv, for vores industri og for vores kunder. 

Når vi siger at vi er et crowdsourced fashion brand, betyder det, at Schulz By Crowd arbejder sammen med et netværk af over 100 faglærte, talentfulde designere, som har mulighed for at arbejde med kvalitetsmaterialer og bringe et produkt på markedet i eget navn - under vores label.(Læs mere her)

 Skal vi koge vores værdisæt ned, er de tre grundpiller i Schulz By Crowd tidløse designs - kvalitetsprodukter med lang levetid - respekt for miljø og de mennesker, der er involveret i produktionen.


 

 

 

om sbc billed

Marie sgn m

Marie Schulz
CEO/Founder